Nokia’dan büyük sürpriz

Uzun süredir hakkında sayısız dedikodu üretilen “dev” telefon, en sonunda resmi olarak tanıtıldı.

LG’nin dev boyutlu telefonu LG G Pro 2, sonunda resmi olarak tanıtıldı. 5.9 inç’lik “phablet’in” detayları daha önce internette ortaya çıkmıştı.

Chip Online’ın haberine göre geçen seneki G Pro’nun devamı niteliğindeki LG G Pro 2, 5.9 inç’lik Full HD ekran (1920 x 1080), 2.26GHz dört çekirdekli işlemci (LG G2’dekinin aynısı), 3GB RAM, 16/32GB depolama alanı ve microSD slotuyla geliyor. Bu özellikler, G Pro 2’yi piyasadaki en iyi phabletler arasına yerleştiriyor.

OIS+ teknolojisine sahip 13 megapiksellik bir kamerayla gelen LG G Pro 2, eğlenceli fotoğraf ve video işlevleri sunuyor. 120 FPS videolar kaydedebilen telefon, videoyu yarısına, dörtte birine yavaşlatabiliyor. G Pro 2, aynı Galaxy Note 3 gibi Ultra HD çözünürlüğünde de kayıt yapabiliyor. “Magic focus” işlevi, fotoğrafların odak noktasını sonradan değiştirmenize izin veriyor. Telefonun ön yüzünde ise 2.1 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

Android 4.4 KitKat yüklü olarak gelen LG G Pro 2, LG’nin kullanıcı arayüzünü kullanıyor. 3.200mAh pil, Bluetooth 4.0, NFC özelliklerine de sahip cep, şu an sadece Kore piyasasına tanıtılmış durumda. MWC’de gösterilecek

Bir yanıt yazın