Vodafone’nın ilk yerlisi

Vodafone, geniş ekranı, gelişmiş kamerası ve fiyat avantajıyla öne çıkan ilk yerli üretim akıllı telefonu “Blade V”yi müşterileriyle buluşturuyor.

Vodafone Türkiye, şimdi de Türkiye’de üretilen Vodafone Blade V’yi tüketicilere sunuyor. İlk üretimleri tamamlanarak Aralık ayı sonunda banttan çıkan yerli üretim telefonlar tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlar ile tüketicilere sunulacak.

İlk olarak Temmuz 2010’da lanse ettiği Vodafone 840 ile Türkiye pazarına operatör markalı akıllı telefon kavramını getiren Vodafone Türkiye, geçen üç yıl içinde Vodafone markalı 15 akıllı telefonu ve beş tableti satışa sundu. Vodafone Türkiye, Manisa’daki Vestel fabrikalarında üretilen Vodafone Blade V akıllı telefonu tüketicilerin beğenisine sunuyor.

4.1 Android Jellybean işletim sistemine, 4 inç geniş ekrana, Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz’lik 4 çekirdek işlemciye, 5 MP çözünürlüklü, otofokus ve LED flaşlı kameraya sahip Vodafone Blade V, dünyanın en ileri 3G teknolojisi ile donatılmış durumda.

Teknolojik özellikleri ve uygun fiyatının yanı sıra içerisinde yüklü Vodafone uygulamaları ile gelen Vodafone Blade V, kullanıcılarına ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Vodafone Blade V ile birlikte gelen ve Vodafone Türkiye’nin Global İnovasyon Merkezi OKSİJEN tarafından geliştirilen Vodafone Self Servis uygulaması, SMS, internet ve yurtdışını arama paketlerini satın alma, yurtdışında kullanıma açma, fatura detayı inceleme, TL yükleme, tarife değişikliği ve kalan kullanım görüntüleme imkânı sunuyor.

Diğer yandan yine OKSİJEN’in geliştirdiği Kızılay Uygulaması ile kullanıcılar, sabit ve mobil Kızılay kan merkezlerinin konumunu, iletişim bilgilerini, haritada gösterimi ve yol tariflerini öğrenebiliyor. Uygulamadaki kan bağışı takvimine kan bağışında bulunduğu tarihleri kaydetme imkânı buluyor ve, tekrar kan bağışı yapabilecek kadar süre geçtiğinde otomatik uyarı alıyor. AKUT Uygulamasıyla, acil durumlarda aranacak numaralar, resimli ve videolu ilk yardım bilgileri, pusula, acil durumda kullanılabilecek SOS uyarı sinyallerine ulaşıyor.

Vodafone Çiftçi Kılavuzu ise Vodafone Blade V sahibi çiftçilerin hayatına büyük kolaylıklar sunuyor. Kılavuzda; üreticiler, şehir ve ilçelere özel beş günlük zirai meteorolojik tahminler ve uyarılardan ürün ve ürün gruplarına özel haberler ve bereketi artıracak ipuçlarına kadar pek çok bilgiye erişebiliyor.

Vodafone Blade V Yerli Üretim Akıllı Telefon – Teknik Özellikler

• Android Jellybean 4.1 işletim sistemi
• 4 inç ekran
• Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz, 4 Çekirdek işlemci
• 5 MP kamera, otofokus, LED flaş
• 3G ile 7,2 Mbps internete bağlanma hızı
• 4 GB dâhili depolama alanı, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD desteği
• 240 dakika konuşma süresi
• 250 saat bekleme süresi

Bir yanıt yazın