Nielsen: Eylül ayı içinde televizyona en çok reklam veren şirket Turkcell oldu Webrazzi PRO

webrazzi-proİçerisinde bulundurduğu 700′ün üzerinde grafik ve onlarca sektörel not (bir anlamda yazı) ile profesyoneller için bilgi merkezi olan Webrazzi PRO‘ya bu hafta da 12 yeni içerik eklendi. Bu yazıda ise artık tahmin edebileceğiniz gibi bu 12 yeni içeriğin en çok dikkatinizi çekebilecek olanını sizlerle paylaşacağız.

Nielsen’in hazırladığı Türkiye Reklam Yatırımları Raporu’na göre geçtiğimiz Eylül ayı içinde Türkiye’de en çok televizyon reklamı veren şirket Turkcell oldu.

Listeye detaylı olarak baktığımızda ikinci sırada Shell, üçüncü sırada Arçelik ve dördüncü sırada da Vodafone’un olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda Webrazzi PRO’nun veri ortaklarından biri olan Nielsen Türkiye, bu verileri hazırlarken 130 ulusal, 24 adet de yerel televizyon kanalında gerçekleşen tüm reklam yatırımlarını takip ediyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Rapora göre Turkcell Eylül ayında 92 bin 902 saniye reklam vermiş, Shell ise 85 bin 118. Listede bulunan diğer şirketler ise şu şekilde: Hospitadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Opet, Digiturk, Samsung, NNR Pazarlama ve Ülker.

turkiye_televizyon_reklam_yatirimlari_sure_saniye_bazinda_reklamveren

Webrazzi PRO’da Nielsen Türkiye’nin hazırladığı; TV, radyo, gazete, dergi, dış mekan ve internet mecraları için tüm reklam yatırımı verilerini bulabilirsiniz. Platformda veri ortağı olarak Nielsen haricinde Deloitte, Mobilike, Monitera, akakce.com, Gold.com.tr ve Kariyer.net gibi isimler yer alıyor.

Webrazzi PRO‘da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Platforma üye olmayı düşünenler 1 kişilik Bireysel Paketi, 5 kişilik Startup Paketi ya da 10 kişilik Kurumsal Paketi düşünebilir. Paketler sırasıyla 499 TL + KDV, 799 TL + KDV ve 999 TL + KDV. Bu arada eklemek gerekirse; Webrazzi PRO’da bulunan tüm paketler bir yıl için geçerli.

Webrazzi PRO ile ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize pro@webrazzi.com‘dan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın