Web Barındırma, Hosting Nedir ?

Web barındırma ne anlama geliyor?

Web barındırma , web siteniz için bir dosya depolama hizmetidir. Her web sitesi, bir web sunucusunda depolanan dosyalardan oluşur. Ankara Hosting olarak bir web sitesinin veya ana sayfanın İnternette görüntülenebilmesi için gerekli olan tüm diğer hizmetlerin yanı sıra web barındırma hizmeti de sunuyoruz.

Paylaşılan barındırma ne anlama geliyor?

Paylaşımlı barındırma, onları internete bağlayan bir sunucuda birçok web sitesine sahip olan one.com gibi bir web barındırma hizmetidir. Bir web sitesine ev sahipliği yapmanın en ucuz ve en kolay yolu.

Web sitem Enghost ‘da güvenli mi?

ankara hosting
ankara hosting

Elbette web siteniz enghost ile güvende. Farklı saldırı türlerine karşı korunmak için farklı önlemler sunuyoruz.

1. Tüm tarifelerimiz ücretsiz SSL sertifikaları ile birlikte gelir . Bu, web sitenizin tüm ziyaretçiler için güvenli olduğu anlamına gelir. SSL sertifikasına sahip web siteleri, adres çubuğunda bir kilit görüntüler. Ayrıca verilerinizi güvende tutmaya yardımcı olan HTTP yerine HTTPS kullanırlar.

2. Web sitenizi de otomatik olarak yedekleriz. Verileriniz en iyi şekilde korunur ve tek tıklamayla sayfanızı geri yükleyebilirsiniz.

3. Enghost sitenizi kötü amaçlı yazılım ve DDoS için otomatik olarak tararız. Bu sizi web sunucunuza zarar vermeye çalışan web alanındaki bilgisayar korsanlarından koruyacaktır.

4. %99,99 sunucu çalışma süresi sunuyoruz. Bu, sunucularımız arızalanmadığı için altyapınızın güvenliğinin keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

Web barındırma maliyeti nedir?

Barındırma maliyeti, web sitenizin boyutuna ve karmaşıklığına ve barındırma planınızın içerebileceği ek özelliklere göre değişecektir. İhtiyacınız olan her şeyi her şey dahil paketlerimizde birleştiriyoruz. Web ve e-posta için ihtiyaç duyduğunuz alana, ayrıca web sitesi oluşturma araçlarına, güvenlik geliştirmelerine ve basit bir yönetim ara yüzüne sahip olursunuz.

Bir barındırma planında neler var?

Bu, hangi barındırma planını seçtiğinize bağlıdır . Paketlerimizin her biri, verilerinizi korumak için e-posta, kullanımı kolay web sitesi oluşturucumuz ve çeşitli güvenlik özellikleri içerir. Ayrıca, içerik kaybı konusunda endişelenmenize gerek kalmaması için bir web sitesi yedekleme özelliği ve önceki sağlayıcılarınızdan herhangi bir e-posta gelen kutusu veya web sitesi içeriği almanıza olanak tanıyan taşıma araçları sunuyoruz. \ N \ n

Barındırma olmadan bir alan satın alabilir miyim?

Evet, alan adınızı güvence altına almak istiyor ancak bir barındırma planına karar vermeye hazır değilseniz, yalnızca alan adı planına gidebilirsiniz. Ancak, hemen kullanmaya başlayabilmeniz için alanınıza en az bir e-posta planı eklemenizi öneririz.

Unutulmamalıdır ki alan adı olmadan hosting paketi satın almak mümkün değildir. Halihazırda bir alan adınız varsa ve barındırmaya ihtiyacınız varsa, alan adınızı enghost.com.tr ye aktarın ve ihtiyaçlarınıza en uygun planı satın alın.

Bir yanıt yazın