Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Ameliyat masası  hastanelerde doktorların cerrahi operasyonlarda hastaya daha iyi müdahale edebilmek için kullanılan özel olarak üretilmiş hastane ekipmanlarından biridir.

Ameliyat Masası üretimini ülkemizde bir çok medikal firması üretimini yada tedarik eden bir çok kurumsal firma vardır. Bu sektörde yıllarca tecrübe edinmiş kurumsal bir firma olan Rüştü Üzümcü hastane ekipmanları firması  ameliyat masası üretiminde ilklerden biri olup, ürettikleri ameliyat masası, jinekolojik masa, görüntüleme masası gibi bir çok ürün üretimi yapmaktadır.

ameliyat masası

Tüm Rüştü Üzümcü ve Cyber Force marka  tüm OPM-200M model ameliyat masaları,  kolay kullanımlı, uzun ömürlü, düşük maliyetli ve tüm pozisyonların mekanik olarak gerçekleştirilmesine imkan veren bir modeldir.

  • Operasyonun özelliğine uygun olarak farklı derecelerde açılandırılabilen, takma çıkarması kolay baş ve ayak bölümü
  • Yatay düzlemde 400 mm aralığında kayma kabiliyeti sayesinde, skopi cihazı ile steril ortamı bozmadan geniş alanda görüntü alma olanağı
  • Yüksek X-Ray geçirgenliğine sahip kompakt malzemeden yapılmış üst tabla sayesinde kaliteli görüntü alma olanağı
  • Cerrahi ekibin ve ekipmanların optimal düzeyde masaya yaklaşmasına imkan vererek operasyonel başarıya katkı sağlayan T Taban özelliği


Adres Oğulbey Mahallesi, Kumludere Caddesi  No: 1 Gölbaşı/ANKARA

Telefon & E-Posta +90 444 71 51 
info@rustuuzumcu.com.tr

Bir yanıt yazın