Android 5.1 Lollipop Güncellemesi

Samsung Anroid 5.0 Lollipop’u dağıtmasından sonra sıra şimdi Android 5.1 güncellemesini Note serinin son üyesi Galaxy Note 4 cihazı için yayımlayacak.

Samsung Anroid 5.0 Lollipop’u dağıtmasından sonra sıra şimdi Android 5.1 güncellemesini Note serinin son üyesi Galaxy Note 4cihazı için yayımlayacak. 

 
samsung-note-4-lollipop-5-1-guncellemesi-e1433223306991

SamMobile’nin açıklamasına göre Samsung önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde Galaxy Note 4 kullanıcılarına Android 5.1 Lollipop güncellemesini yayımlayacağını ve bunun hemen ardından ise tabletlere ve diğer orta ve üst seviye akıllı telefonlara 5.1 güncellemesi dağıtacağının bilgisini yayımladı. Dünya üzerinde şu ana kadar bulunan Android işletim sistemli akıllı telefonların %20’lik kısmını Android 5.0 ve 5.1 Lollipop sürümü ile çalışan cihazlar oluşturuyor. Bununla beraber Samsung’un yeni yayımlayacağı 5.1 Lollipop güncellemesi ile mevcutta çalışan uygulamaların ve telefonun batarya performansında iyileştirilmelere gidildiği konuşuluyor. Şu an için Avrupa‘da yayımlanacak olan Android 5.1 Lollipop güncellemesi ilerleyen günlerde ülkemizde de Note 4 kullanıcılarına yayımlanacak.

Bir yanıt yazın