Ankara Vps

Ankara Vps

Her hangi bir fiziksel sunucu üzerinde bölümlemeler yaparak sanal sunucular oluşturma  teknolojisi olan Virtual Private Server üzerine istenilen işletim sistemleri, Server bileşenleri ya da uygulamaları rahatlıkla kurularak kullanılabilmektedir.  Bu sayede ayrı ayrı donanımsal sunucular kurmak yerine   tek bir fiziksel makine üzerinde birden fazla sunucu oluşturarak birçok sunucu kurulumu yapılması sağlanmaktadır.  Enghost İnternet Hizmetlerinin sunduğu Ankara vps  teknolojisini etkili bir şekilde kullanan bireysel ve kurumsal müşterilerimiz işlerini sorunsuz bir şekilde sürdürebilmektedir.

Sizde Enghost İnternet Hizmetlerinin sağladığı  Ankara vps ile size ayrılmış sistem kaynaklarını kullanarak, sistem administrator yetkilerini kullanarak  ihtiyaç duyduğunuz  tüm-programları sorunsuz bir şekilde kurabilir tüm Windows uygulamaları ve yazılımları kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Ankara vps şubelerinizi arasında ve  dışında çalışan personeliniz için VPN kurarak güvenli ve hızlı ara bir bağlantı ile  network oluşturabilirsiniz. Üzerinde bulunan Türkçe Kontrol Panel özelliği sayesinde Hosting ve mail hizmetlerinizi sorunsuz ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Siparişini Enghost İnternet  Hizmetleri sitemizden verip ödemesini online şekilde yaptığınız Ankara VPS sunucularımız, anında ONLINE olarak açılmaktadır. Tüm bu işlemlerden sonra Web sahibi Robotu WEBOT, siz sipariş işlemini tamamladıktan sonra sunucu kurulumu sağlanarak çalışanlarınızın bilmediği, size özel şifre üretiyor ve tüm bilgilerini size eksiksiz bir şekilde iletiyor. Sizde maliyeti düşük olması  ve daha az yer kaplaması gibi avantajları sayesinde Enghost Internet  Ankara Vps teknolojisini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Ankara Vps” için bir yorum

  1. Geri bildirim: Ankara Vps | Enghost Blog

Bir yanıt yazın