Apple Watch yeni renk ve kayış seçeneklerine kavuştu

 Apple’ın ilk kez geçen yıl tanıttığı ve bu yıl Nisan ayında piyasaya sürdüğü akıllı saati Apple Watch, lansmanda herhangi bir devam modeline yer vermedi. Sadece yeni renk ve kayış seçenekleri eklendi. 
Apple Watch Sport sürümünde artık altın ve kırmızı altın renk seçenekleri mevcut ve kenar kısımları anodize edilmiş alüminyum alaşıma sahip. Böylece altın kaplama Apple Watch Edition yanında tüketiciler daha uygun fiyata altın renk seçeneğine kavuşmuş olacak. 
Apple ayrıca deri tekstili uzmanı Fransız Hermes ile ortaklık yapan Apple, 3 farklı kayışa sahip bir seri daha hazırladı. Apple Watch Hermes adındaki seride bir adet bileği iki kere kavrayan deri kayış, bir adet normal deri kayış, bir adet de kelepçe şeklinde deri kayışa sahip akıllı saatler yer alıyor. Fiyatları ise 1250$-1100$-1500$ olarak açıklandı. Fiyatlara saat dahil. Seri Ekim ayında piyasaya çıkacak. 
Apple Watch Sport tarafında sonbahar temalarını yansıtan 9 yeni kayış seçeneği yanında kırmızı Product Red seçeneği de bulunurken, Apple Watch tarafına da paslanmaz çelik uzay siyahı renk seçeneği ekleniyor.    

Bir yanıt yazın