Exxen Tv

Evet Arkadaşlar bugün sizlere exxen tv platformundan bahsedeceğiz. Yayın Hayatına girer girmez Vikipedi yerine alan Exxen hakkında bilgileri paylaşacağız sizlerle.

EXXEN TV

Acun Medya’nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın hayatına başlamış olan Exxen, ilk kez kamuoyuna 24 Eylül 2020 tarihinde Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından, “Yeni dijital platformumuz Exxen’de yakında beraberiz.” açıklamasıyla duyuruldu.

Platform için 1.500 kişilik bir ekip oluşturuldu. Acun Ilıcalı tarafından platformun ücretsiz seçeneğinin olmayacağı, reklamlı ve reklamsız olmak üzere ücretli iki paketin olacağı belirtildi. Platformun kuruluş aşamasındaki toplam maliyeti ise 900 milyon TL olarak açıklandı.

Platform içerisinde dizi, reality show, yarışma, belgesel ve çocuk programı gibi farklı yaş gruplarına hitap eden yapımların yer alacağı açıklandı.  Ayrıca televizyonda ticari sebepler nedeniyle yayınlanamayan 20 ya da 40 dakikalık kısa içeriklerin platformda yayınlanacağı belirtildi.

Bir başka Acun Medya yapımı olan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının isminin de belirlenmesinde rolü olan Ali Taran’ın önerisiyle, platformun adı Exxen olarak belirlendi.

 

EXXEN TV TELEVİZYONDA NASIL İZLENİR ?

Exxen yayın hayatına hızlı giriş yaparak Netflix ,Blutv gibi platformlar gibi dijital ortamda yerini aldı. Evet Exxen tv de neler var ? Benim favorim Konuşanlar Talk Show Programıdır . Hasan Can Kaya programın hakkını verecek gibi gözüküyor. Ve Yine Sihirli Annem, Hükümsüz Dizisi,  Vahşi Şeyler Dizisi, Zeynep Bastık ve Konukları,  ve tabi ki Tolga Çevik siz olmaz  TOLGSHOW , gibi bir çok tv programı …

Exxen tv için henüz geliştirilmiş netflix gibi  bir uygulama maalesef yok, ilerleyen süreçlerde çıkacağı kesin, peki bu aşamada nasıl izleyebiliriz ? Tv niz internet browser destekliyorsa https://www.exxen.com/ adresine girerek üye bilgilerinizle exxen tv izlemeye başlıyabilirsiniz yada bilgisayarınızdan açtığınızı düşündüğümüzde hdmi kablosu ile görüntülerinizi tv platformlarınıza aktarabilirsiniz. Yada Kablosuz görüntü aktarımını tv niz destekliyorsa direk aktararak izlemeye başlıyabilirsiniz.

EXXEN TV FİYATLARI NEDİR ?

EXXEN TV İlk 7 gün kullanıcılarına ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Sonrası Aboneliklerine devam ettirmek isteyen kullanıcılar  reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 TL ücret gerekiyor.
Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti var.
Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL.
Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.

Bir yanıt yazın