iPad Pro özellikleri ve Türkiye satış fiyatı ne kadar?

Apple’ın yeni tanıttığı 12.9 inçlik tableti iPad Pro’nun satış tarihi belli oldu.12.9 inçlik bir ekrana sahip olacak olan İpad Pro, tablet pazarına büyük bir yenilik getirmeyi hedefliyor.Apple’a yakın kaynaklar iPad Pro’nun 11 Kasım tarihinde satışa sunulacağını belirtiyorlar.Apple tablet tutkunları bu yeni modeli sabırsızlıkla bekliyor.Apple’ın online mağazasında iPad Pro’nun stok sorunu olmadan 799 dolarlık bir fiyat etiketi ile gelecek. Ayrıca iPad Pro’nun aksesuar fiyatlarıda netleşti. iPad Pro Apple pencil fiyatı 99 dolar, Apple akıllı klavyesi ise 169 dolardan satışa çıkacak.

iPad Pro özellikleri nasıl

iPad pro 4 GB bellek ve 12.9 inç boyutunda olacak ve diğerlerine göre yüzde 80 daha iyi performans sergileyecek.10 saate kadar ise şarj süresi görülebilecek.iPad Pro bu özelliklerine rağmen sadece 6.9 boyutunda olacak.

iPad Pro Türkiye satış fiyatı kesin olarak belli olmadı.Fakat Türkiye satış fiyatı ortalama 1000 dolar civarında olacak gibi gözükmektedir.Bu fiyatlardan sonra iPad Pro’ya nasıl bir ilgi olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Bir yanıt yazın