İstenmeyen kişilerden gelen mesajları engellemek mümkün

Turkcell, Türkiye’de bir ilk olan SMS+ ile mesajlaşma deneyimini bir üst boyuta taşıyor. SMS+ sayesinde kısa mesajların kontrolünü ele alan kullanıcılar, artık mesajları yönlendirebiliyor, istemediği kişilerden gelen SMS’leri engelleyebiliyor, kısa mesajlarını arşivleyebiliyor ya da mesajlarının altına otomatik olarak imzasını atabiliyor
 
Türkiye’nin lider iletişim ve Teknoloji şirketi Turkcell, kısa mesajla haberleşmeyi çok daha etkin ve kolay hale getirecek bir yeniliği abonelerinin hizmetine sunuyor. SMS hizmetlerine katma değer sağlayacak servisleri Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Turkcell’in SMS+’ı, SMSYönlendirme, SMSEngelleme, SMSArşivleme ve OtomatikİmzalıSMS servislerinden oluşan bir paket.
İstediğin kişiyi engelle, istediğin mesajı yönlendir
 
Turkcell’in SMS+ paketi, abonelere SMS’leri üzerinde kontrol sahibi olma şansı sağlıyor. SMSEngelleme servisi abonelere iki alternatif sunuyor. Sadece belirli numaralardan SMS almak isteyenler 100 kişilik bir izin listesi oluşturabilirken, SMS alımını herkese açık tutup bazı numaralardan gelecek mesajların kendilerine ulaşmasını istemeyenler 50 kişilik bir engelleme listesi belirleyebiliyor. SMSEngelleme ile sadece kişiler arası mesajlar engellenebiliyor.
 
Cep telefonunu evde unutan, şarjı biten ya da daha aktif olarak kullandığı başka bir cep telefonu bulunanlar için ise SMSYönlendirme hizmeti hayat kurtarıyor. Yönlendirmenin ardından gönderilen kısa mesajlar tanımlanan bir e-posta adresine ya da başka bir Turkcell hattına ulaşıyor.
 
Turkcell, gönderdikleri mesajların kendisini yansıtmasını isteyen abonelerine 40 karakter hediye ediyor. OtomatikİmzaSMS servisine üye olan aboneler ister görevlerini, ister takımlarının sloganını ister bir şarkı sözünü ya da güncel durumlarını SMS’lerinin sonuna ekleyerek, kişisel mesajlar oluşturma şansına sahip oluyor.
 
SMSArşivleme servisine abone olanlar, sevdikleriyle paylaştıkları özel anları yansıtan ya da bazı gerekli bilgileri içeren SMS’leri hafıza sorunu olmadan saklayabiliyor ve ihtiyaç duyduğunda kolayca ulaşıyor. Bu servis sayesinde kişilerden gönderilen ve alınan tüm mesajlar, tanımlanan bir mail adresinde arşivleniyor.
 
SMS+ servis paketi içerisinde yer alan yönlendirme, arşivleme, engelleme ve otomatik imza hizmetlerinden yararlananlar paket için aylık olarak KDV ve ÖİV dahil yalnızca 1,99 TL ödüyor.  Gençler ise Gece SMSPlus Paketini alarak hem SMS ihtiyacini karşılıyor hem de SMS+ özelliklerinin tümünden ücretsiz faydalanabiliyor.
 
SMS+’a paket olarak abone olmak istemeyen Turkcell aboneleri ise  paketteki dilediği servisi aylık KDV ve ÖİV dahil 0,99TL’ye kullanabiliyor.
 Burak Sevilengül: SMS+ kısa mesajda bir devrimSMS+ servisinin telefon kullanıcılarına getireceği faydalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, SMS kullanımının başta gençler olmak üzere tüm telefon kullanıcıları için önemli bir alternatif haberleşme yöntemi olduğuna işaret etti. Sevilengül, “Özellikle yönlendirme ve engelleme hizmetleri SMS kullanımında bir devrimi işaret ediyor. İş ve özel amaçlı iki hattı bulunduğu için iki telefon taşımak istemeyen ve bu nedenle birindeki çağrıları diğerine yönlendirenler için SMS’ler sıkıntı oluşturuyordu. Aynı şey telefonunu unutan ya da şarjı bitenler için de geçerliydi. SMSYönlendirme servisi artık buna çözüm oluşturuyor. Ayrıca yoğun SMS trafiğinden ya da bazı numaralardan gelen SMS’lerden rahatsız olanlar kendileri için izin ya da engelleme listeleri oluşturabiliyor” diye konuştu.
 SMSPlus yaz 2222’ye gönder
SMS+ servis paketine abone olmak için SMSPLUS yazarak 2222’ye göndermek, Turkcell Online İşlem Merkezi’ni ziyaret etmek ya da 532’yi aramak yeterli.

Bir yanıt yazın