Kullanıcıları uyaran sürümler

Sizlere daha önce tanıttığımız, kullanıcıyı hangi uygulamaların Facebook, Google ve Dropbox gibi çevrimiçi hizmetlere bağlanmaya çalıştığı konusunda uyaran çok faydalı bir uygulama olan MyPermissions artık daha da güçlü. Uygulamanın iOS ve Android sürümleri artık yeni uygulamalar hesaplara bağlandığında kullanıcıyı uyarıyor.

Uygulamanın mobil sürümleri sayesinde sadece birkaç tuşa basarak hangi uygulamaların çevrimiçi hesaplara eriştiğini tespit edip artık kullanmadıklarınızın erişimini engelleyebiliyorsunuz. MyPermissions hiçbir şekilde kullanıcının davranışlarına ilişkin bir kayıt tutmuyor. Uygulamanın tek yaptığı kullanıcıyı çevrimiçi hizmetlerin erişim izinleri sayfasına ulaştırmak. Android ve iOS sürümleri, mobil cihazınıza yüklü uygulamaların Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Dropbox, Instagram, Foursquare ve Flickr hizmetlerine erişimini kontrol edebiliyor.

Eğer uygulamanın son sürümünü mobil cihazınıza yüklemek istiyorsanız, bu iOS ve Android uygulama mağazası bağlantılarını kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın