MailEnable 10.47 Full

MailEnable, Avustralya firmasının aynı isimli Windows işletim sistemi için yazılmış bir mail sunucusudur ve basit arayüzüne rağmen iyi ve güçlü bir mail sunucusudur. Bu ürünün iyi özelliklerinden biri, kullanıcılarınıza yüksek düzeyde kullanılabilir bir hizmet sunmanıza olanak tanıyan kümeleme olanağıdır.

Bu yazılımın 4 sürümü mevcuttur: Standard, Professional, Enterprise ve Enterprise Premium ve Enterprise Premium sürümü en fazla özelliğe sahiptir.

Bu farklı versiyonların yeteneklerinin karşılaştırmasına göz atmak isterseniz bu firmanın resmi web sitesindeki bu sayfadan yapabilirsiniz .

Bugün bu ürünün en son sürümü olan ve daha dün piyasaya sürülen 10.47 sürümünün Enterprise Premium sürümünü sizlerle paylaşıyoruz.

Size verilen dosyada bir keygen var. Keygen’i MailEnable yönteminin kurulu olduğu bilgisayara aktarın ve çalıştırın. Bilgisayar özelliklerini ve MailEnable sürümünü otomatik olarak okur ve bir anahtar oluşturur ve bunu size Kayıt Defterine yazar.

Bu ürünün lisansının işlemci çekirdeği sayısına ve bilgisayar adına bağlı olduğunu unutmayın, dolayısıyla bu ikisinden birini değiştirirseniz ürün lisanssız moda geçecektir ve yeni anahtar için başka bir anahtar oluşturmak üzere keygen’i tekrar çalıştırmanız gerekir. koşullar.onay

Tüm meslektaşlarıma ve dostlarıma faydalı olmasını diliyorum.

 

Dosya adı: mailenable_enterprisepremium_1047_dgby.rar

Boyut: 142 MB

Bir yanıt yazın