Proticaret Hosting

Bugüne kadar özel yazılım ve projeler üreten Promist A.Ş, E-Ticaret sektörünün gelişmesi ve e-ticaret yazılımlarının standartlarının oluşumuna katkıda bulunmak için Proticaret .net Professional E-ticaret platformunu, web tasarım firmalarının, web masterların ve son kullanıcıların kullanımına ücretsiz olarak sunmuştur.

Proticaret Hosting özellikle ülkemizde son dönemlerde e-ticaret sektörüne duyulan ilginin artması son kullanıcıları web masterlara (özellikle freelance çalışma yapanlar) bu web masterları da ücretsiz e-ticaret yazılımlarına yönlendirdi. Dünyada hali hazırda ücretsiz olarak sunulan yazılımların (OpenCart, Magento vb.) yabancı kaynaklı olması, desteğinin hemen alınamaması, bu yazılımlar üzerine tasarım veya eklenti geliştirmenin zor olması gibi sorunlar/aksaklıklar nedeniyle, ülkemiz web masterları ve yazılımcıları da sıkıntı çekmekte. Proticaret Hosting sayesinde proticaret yazılımını ücretsiz olarak kuran Enghost.org, proticaret hakkında her türlü desteği vermektedir.

enghost

Proticaret, son kullanıcıların hayallerine daha çabuk ulaşabilmesi, web masterların da hızlı, güvenilir, profesyonel bir hizmet sunması için ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Proticaret üzerine yazılım geliştiriciler eklentiler yazabilirler yani bir framework olarak kullanabilirler. Web master ve/veya tasarımcılar ise Proticaret’in kolay tasarlanabilirlik özelliği ile çalışmalarını rahatlıkla entegre edebilirler.

Bir yanıt yazın