SanDisk 512GB Hafıza Kartı Fiyatı

SD kart üreticisi SanDisk, hafıza kartlarını XL boyutlara taşıdı. Dünyanın en geniş kapasitesine sahip kart Full HD kayıt severlerin limitlerini kaldıracak, tabi almaya gücünüz yeterse.

Her yeni haber, boyutları küçük ancak kapasitesi geniş yeni bir donanımın habercisi oluyor. Eskiden her şeyi depolamak için bilgisayarlarımızı kullanırdık, daha sonra harici bellekler bu görevi üstlendi derken şimdi sıra SD kartlara geldi. Sektörde en çok satanlardan SanDisk, veri depolama ve aktarma alıkanlıklarınızı değiştirecek 512GB kartını piyasaya sürüyor.

Profesyonel kameraların çekim kalitesinin yükelmesiyle dosya aktarımı çilesi çekmeye başlayan pek çok fotoğrafçıya rahat nefes aldıracak kart, 4K çözünürlük teknolojisi karşısında doğacak büyük dosya depolama ihtiyaçlarını öngören SanDisk'in bu motivasyonla çalışmaları ardından ortaya çıkmış. Şirketin2003'te çıkardığı 512MB kartın kapasitesinin bin kat katlandığını düşününce, hızlı ve yüksek çözünürlüklü kayıt ve aktarma sağlayan kart, teknoloji tarihinin dönüm noktalarından sayılabilir.

Saniyede 90MB yazabilen, UHS Speed Class 3 (U3) kayıt yeteneğine sahip; ısıdan, sudan, darbeden etkilenmeyen, x-ray cihazlarından sorunsuz geçebilen kartın tek olumsuz özelliği, fiyatı. Bu kartla rahata erişmek için 800 Dolar'ı cepten çıkarmanız gerekiyor.

sandisk

Bir yanıt yazın