Sarı Mercedes Yarımcalı

Kurtlar Vadisi Pusu’nun ‘Memati’si Gürkan Uygun, “Sarı Mercedes Yarımcalı” isimli diziyle ekranlara dönmenin hazırlığını yapıyor.
“Kurtlar Vadisi Pusu” ve “Kaçak” dizileriyla izleyicinin kalbine taht kuran Gürkan Uygun’un yeni başlayacak dizisinden detaylar ortaya çıktı.

DOLUNAY SOYSERT EŞLİK EDECEK

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Sinan Tuzcu ve Ali Aydın’ın birlikte kaleme alacağı, başrollerinde Gürkan Uygun’a Dolunay Soysert’in eşlik edeceği dizinin ismi ise “Sarı Mercedes Yarımcalı.”
DİZİNİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizi, Leyla ve Orhan’ın yarım kalan aşkını ve iki aile arasındaki büyük bir intikamı konu ediniyor.

Dizi, Almanya ve Gemlik arasında geçiyor.

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin fenomen oyuncusu Memati Baş lakaplı Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden ayrıldıktan sonra bir türlü iyi bir projede hayranlarıyla buluşamadı. Vadiden ayrıldıktan sonra ATV ekranlarında yayınlanan ve umutla bakılan Kaçak dizisi maalesef final yaptı. Bu projenin ardından Gürkan Uygun, uzun süredir televizyon ekranlarından uzak duruyordu. Ancak Gürkan Uygun’un hayranlarına sevindirecek bir haberimiz var. Uygun, yeni bir diziyle hayranlarının karşısında olacak. Sarı Mercedes Yarımcalı isimli diziyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Gürkan Uygun, hayranlarını sevince boğdu.

İşte Sarı Mercedes Yarımcalı Dizisinin Ayrıntıları
Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu ve Kaçak dizisinin başrol oyuncularından olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ölerek ayrılan, Kaçak dizisinde ise dizinin final yapmasıyla ayrılan Memati lakaplı Gürkan Uygun, yeni bir dizide rol almaya hazırlanıyor.

Süreç Film yapımı Sarı Mercedes Yarımcalı dizisinin senaryosu ise Sinan Tuzcu ile  Ali Aydın’a ait.  Yıldız Hülya Bilban’ın  yönettiği dizinin Başrollerinde ise ünlü oyuncu  Gürkan Uygun ve güzel oyuncu  Dolunay Soysert oynayacak.

Sarı Mercedes Yarımcalı’nın konusu ise Leyla ve Orhan’ın yarım kalan aşkını ve iki aile arasındaki büyük bir intikamı konu alıyor. Almanya ve Gemlik arasında geçen dizi şimdiden herkesin merak konusu oldu.



Güzel Oyuncu Dolunay Soysert

 

dolunay-soysert

 

Ünlü Oyuncu Gürkan Uygun

Sarı Mercedes Yarımcalı dizisinin ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta oynayacağı ise henüz belli olmadı.

gurkan-uygun

Bir yanıt yazın