Sürücünün nabzını takip ediyor

Şu sıralar yeni Galaxy Note 3 ve akıllı saati Galaxy Gear’a yoğunlaşan Samsung’un farklı ve biraz da büyük bir Note tablet üzerinde çalıştığı ortaya çıktı; hatta bilgiler bile sızmaya başladı. İşte Samsung’un yeni Galaxy Note tableti hakkında bize ulaşan ilk bilgiler:

Gelen ilk bilgilere göre Samsung’un yeni Galaxy Note tableti 12.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak. SM-P901 model numarasına sahip olacağını öğrendiğimiz modelin Bluetooth 4.0 desteği ise bulunuyor. 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemcinin sahip olması beklenen tabletin ekran çözünürlüğü ise 2.560 x 1.600.

Galaxy Note 10.1’e benzeyen tasarımıyla dikkat çeken yeni tablet, yüksek işlem gücü sunacak olan işlemcisinin yanında 3 GB RAM sunacak. Böylece tablet piyasasında performans anlamında gözünü zirveye diktiğini anlayabileceğimiz Samsung, tabletle birlikte rahat bir kullanım için S-Pen stylus’u da unutmamış.

Fakat tüm bu bilgilere rağmen Samsung tarafından henüz kesin bir bilgi gelmediğini de sözlerimize ekleyelim. Önümüzdeki günlerde Samsung’un yeni 12.2 inçlik tableti hakkında bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın