Vps hakkında detaylı bilgiler

VPS HİZMETİ
VPS herhangi bir sunucunun sizin dışında başka kullanıcılar ile  paylaşımıdır. VPS İle yapılan sunucu paylaşımında, sunucuyu paylaştığınız  diğer  kullanıcıların sizin dosyalarınıza erişimi kısıtlıdır. Tabi sizinde aynı şekilde , o kişinin dosyalarına erişmeniz kısıtlıdır.  Genel olarak web masterların işlerine uygun bir sunucu çözümü olan VPS  100 $ ise, 50 $ ödeyerek, server'in %50 potansiyelini kullanmaya hakkınız olur. Enghost Internet Hizmetleri olarak vps hizmetlerini profesyonel anlamda müşterilerimize sunmaktayız.

 

Vps  Dedicated Farkı Nedir?
Vps  aynı donanımı birden fazla sanal sunucu tarafından  kullanabiliyor olmasıdır.   fazla performans gerektiren Dedicated gibi hizmetlere kıyasla ,vps maliyet olarak daha düşüktür  ve talep ettiğiniz sistemi karşılaya bilecek tüm özelliklere sahiptir.Sunucuda bölünen Ram miktarı tümü ile o kullanıcıya atandığından sanal yöntemdeki ram kısıtlamalarının önüne geçilmesini sağlar.

 

VPS Sunucu İle Neler Yapılabilir?
VPS Sunucu DNS ayarlarınız üzerinde tam yetki sahibi olmanızı sağladığındanalan adlarınızı garantiye alabilirsiniz. Counter Strike  gibi oyunlar için sunucu olarak kullanabilirsiniz. vps sunucu ile size özel sanal ağ yaratabilirsiniz. Bu tarz özel bir ağile ofis bağlantısı yapan çalışanlarınıza uzak güvenli bir iç ağ sunabilirsiniz . Eğer sizde kendi hosting firmanızı işletmek istiyorsanız, VPS sunucusu sizin en büyük destekçiniz olacaktır. Bu sayede Web alanınızı bölümlendirebilir ve kullanıcılarınıza satabilirsiniz.

Bir yanıt yazın