Wacom’dan yeni Bamboo Pad

Bamboo Pad; Wacom’un normal PC deneyimine navigasyon hareketleri, çizim ve el yazısı kabiliyetleri ekleyen çözümüdür.

Windows 8 (veya Windows 7) işletim sistemli herhangi bir dizüstü veya masaüstü bilgisayara bağlandığı anda özgün ve doğal navigasyon deneyimi başlar.

EMEA Bölgesi Pazarlama Başkan Yardımcısı Rüdiger Spohrer; “Bamboo Pad, piyasadaki bir diğer dokunmatik pad olmanın ötesinde, navigasyon için el hareketi kullanmak isteyen çok sayıda kişinin ihtiyacını karşılıyor. Kişisel imza eklemek, dijital çizim yapmak veya belgelerin üzerine el yazısıyla yorum yazmak için ideal olan Bamboo Pad, baskı hassasiyetli tipik bir Wacom stylus deneyimi sunuyor.” açıklamasında bulunuyor.

Bamboo Pad, Wacom’un ünlü ve patentli kalem teknolojisini (Wacom feel IT technologies) kullanırken, pad’in ultra ince tasarımı uzun çalışma saatleri boyunca konfor sağlayan rahat bir kullanım sunuyor. Yeni pad, geleneksel bir bilgisayar faresinin aksine, (özellikle Windows 8 ile kullanıldığında) doğal bir his veren çok dokunuşlu hareketle imkan tanıyor. Dahili stylus ile birlikte, eskizler, çizimler ve el yazıları eklenerek iletişim daha da görsel hale geliyor. E-postalar, kişisel imzalar ile okuyucuların doğrudan konuya ulaşmasını sağlayan vurgulanmış kelime ve paragraflar içeriyor. Windows 8 kullanıcıları, yeni Bamboo Page uygulamasını Windows Mağazası’ndan ücretsiz olarak indirme şansına sahip. Bu yazılım, kullanıcıların not almalarına ve çizim yapmalarına olanak sağlıyor.Dijital kalem ve dokunmatik ekranlar için sensör teknolojisinde uzman olan Wacom şimdi de doğal hissettiren, şık görünen ve kullanıcılara günlük ofis hayatına bir miktar eğlence ve yaratıcılık katma fırsatı veren ikisi bir arada arayüz cihazı sunuyor. Pad’in kalemi veya parmağı fark etmesi ve otomatik olarak dokunma veya kalem fonksiyonlarını devre dışı bırakması sayesinde Wacom teknolojisi, el hareketleri ve el yazısının hiç bir zaman karışmamasını sağlıyor. Windows 7 veya 8 kullananların yalnızca pad’i bilgisayara takması yeterliyken, Apple (MacOS 10.7 veya daha ileri sürüm) kullanıcılarının öncelikle Wacom destek web sitesinden indirilebilen bir sürücü yüklemeleri gerekiyor.Kullanıcılar; parlak yüzeyli ve farklı bir gri veya canlı ve şık üç renkte (yalnızca kablosuz bağlantılarda olmak üzere; mavi, açık yeşil veya mor) mevcut beyaz bir pad gibi, dört şık tasarım arasında seçim yapabiliyor. Bamboo Stylus’un sağladığı her feel™ elbette Bamboo Pad üzerinde de kullanılabiliyor

Wacom’dan yeni Bamboo Pad” için 10 yorum

Bir yanıt yazın