Wise Care 365 Pro v5.5.8.553 Nulled

Wise Care 365 Pro v5.5.8.553 Nulled

İndir

Sisteminizi Gerçek Zamanlı Olarak Koruyun

Bazı uygulamalar izniniz olmadan değişiklik yapmaya çalıştığında hemen harekete geçin. Bu koruyucu, Windows kayıt defterini gizlice değiştirmeye çalışan tüm işlemleri belirleyecek ve durduracaktır.

  1. Programların Internet Explorer ana sayfanızı değiştirmesini önleyin
  2. Herhangi bir istenmeyen yeni uygulamanın Windows başlangıcına eklenmesini önleyin
  3. Varsayılan tarayıcıda değişiklik yapılmasını önleyin

Kapsamlı Bir Bilgisayar Temizleyicisi Geliştirildi

Wise Care 365 , Windows bilgisayarlarını en yüksek performansta tutmak isteyen milyarlarca Windows kullanıcısı için kesinlikle tercih edilen seçenektir . Yavaş bir bilgisayarı hızlandırın ve saniyeler içinde daha değerli sabit disk alanını boşaltın.

  1. Geçersiz Windows kayıt defteri girdilerini kaldırın, Windows kayıt defterini kolayca yedekleyin ve geri yükleyin.
  2. Windows geçici dosyalarını temizleyin, tarayıcıları (IE, Edge – Chromium tabanlı sürüm, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari vb. Dahil) önbelleklerini, indirme geçmişini, göz atma geçmişini, Çerezleri, şifreleri temizleyin. Wise Care 365 ayrıca geçersiz kısayolları, son kullanım izlerini ve diğer uygulamalar tarafından oluşturulan gereksiz dosyaları temizleyebilir.
  3. Belirli uzantılara sahip dosyaları temizlemek için tüm sistemi tarayın.

Dünyanın En Hızlı Sistem Optimizasyon Aracı

Wise Care 365 , dünyanın en iyi teknolojisini benimser. Bu , PC’nizin performansını optimize diskleri defrags ve Windows kayıt ve başlangıç sürecinin yanı sıra hizmetlerini yönetir .

  1. Zamanla, bilgisayarınızın sabit disk sürücüsü ve kayıt defteri dağınık hale gelecektir. Wise Care 365, sürücüyü ve kayıt defterini birleştirerek onları organize edebilir ve böylece bilgisayarınızın daha hızlı ve daha kararlı çalışmasını sağlar. Müthiş defrag hızına hayran kalacaksınız.
  2. Bilgisayarınızı başlattığınızda birçok program arka planda sessizce çalışır. Wise Care 365, değerli sistem kaynaklarınızı tüketen ve bilgisayar başlatma hızını artıran gereksiz programları devre dışı bırakmanıza yardımcı olur.

En Üst Düzey Bilgisayar Gizliliği Koruyucunuz

Wise Care 365 , bilgisayarınızın gizliliğini meraklı gözlerden korur.

  1. Gizlilik Silgisi, tarama geçmişi ve erişilen dosyalar gibi herhangi bir bilgisayar işleminin tüm izlerini siler, böylece yaptığınız herhangi bir bilgisayar işlemi gizli kalır.
  2. Disk Silgisi, silinen verilerin üçüncü şahıslar tarafından alınmasını engeller.
  3. Disk Shredder dosyaları tamamen silebilir, böylece asla kurtarılamazlar.

Güçlü Bir Sistem ve Donanım İzleme Aracı

Sistem Monitörü , bilgisayarınızdaki tüm önemli bilgileri görüntüler.

  1. Process Monitor, kullanıcılara, kullanıcı ve sistem tarafından yürütülen tüm işlemlerin net ve derli toplu bir listesini verir; kullanıcılar, bilgisayarın daha sorunsuz çalışması için gerek duymadıkları herhangi bir işlemi kapatabilir.
  2. Donanıma Genel Bakış, kullanıcılara tüm önemli donanım bileşenleri hakkında hem kısa hem de ayrıntılı bilgiler sunarak, kullanıcıların bilgisayarları hakkında bir bakışta bilgi sahibi olmalarını sağlar.

Bir yanıt yazın