ANKARA Web Tasarım

Web tasarım nedir, web sitelerinin planlanması, oluşturulması yada güncellenmesi anlamına gelir. Web sitesi tasarımı, web sitesi yapısı, kullanıcı arayüzü,  responsive (mobil uyum ) web sitesi düzeni, renkler, kontrastlar, yazı fontları ve grafiker bilgisi,
Bütün  web siteleri için ücretsiz üyelikler. Çoğu zaman, “web tasarım” kelimesi sadece görsel bir unsur olarak algılanır. Gerçekte ise , bir web sitesi tasarımın, kullanılabilirlik, ergonomik yapısı, içeriklerin yerleşimleri, kullanıcıların sayfanıza uyumu, gezinme mantığı ve web sitelerinin kullanımı ve basitleştirilmesi ve bilgileri daha hızlı bulmaya yardımcı olmak için diğer şeyler gibi daha soyut öğeler içeriyor.

Bazen web sitesi tasarımının teknik yanı tasarımın tanımında vurgulanır. Şüphesiz, modern web tasarım çalışması, php ve asp gibi sunucu tarafı komut dosyalarını içerir, web sitelerinin görsel tarafı html ve css ile tanımlanır; kullanıcı deneyimi dinamik javascript ve ajax ile geliştirilmiştir. Teknik bilgi birikimi olmaz insanlarla konuşurken, teknik bilgiler arası konuşmak yerine işlevselliklere odaklanırız; bir web sitesinin içeriğin yönetiminde sorun gidermek ve güncelleştirilebileceği ve kullanıcıların görebileceği özellikleri.

Klasik anlamda tasarım, bir web siteleri görsel görünümünü tanımlar. Geleneksel yaklaşım kontrastı, renklendirme, denge, vurgu, ritim, grafik unsurların stilleri, çizgi, şekiller, doku, renk ve yön), simgelerin kullanımı, arka plan dokuları ve genel web sitesi tasarımının genel atmosferini içerir.Tümü, web sitesi için belirlenen amaçlarla uygun mükemmel bir tasarım için temel ilkeleriyle birleştirilir.

Web Tasarım Nasıl Öğrenilir?

Modern web tasarımı teknikleri, web tasarım uygulamaları ve web tasarım standartları hakkında basit ve anlaşılır bir şekilde daha fazla bilgi edinmek, basit tasarımı ve tasarımları web tasarım eğitim sitelerinden faydalanmaktır. Eğer daha profesyonel bir eğitim almak isterseniz web kurslarına katılmayı deneyebilirsiniz.

Enghost İnternet Hizmetleri Ankara ilinde ankara web tasarım, ankara seo, ankara hosting vs gibi arama motorlarında kullanıcılarına hizmet vermekte olup bu alandaki başarısını göstermiştir.

 

2004’ten beri.
Türkiye’nin web çözüm merkezi.

Web Tasarım ihtiyaçlarınız için doğru adres*

interaktif web tasarım, e-ticaret, seo, hosting, dijital medya, tanıtım ve pazarlama

* 1000′ in üzerinde kurumsal firma bizi tercih etti..

Enghost ,  kurumsal web sitesi veya e-ticaret projeleri siparişlerinde aşağıdaki tasarım süreçlerini adım adım uygular.Öncelikle firmaları çok iyi analiz eder, beklentilerini, ulaşmak istedikleri hedefi algılayıp harekete geçer.

Alınan izlenimleri ve düşünceleri müşterisi ile paylaşır. Tüm kreatif yaratıcılık yeteneklerini ve birikimlerini web tasarım hizmet süreci boyunca planlanan projelere aktarır.

Genel Konsept Tasarımı ve Alt Sayfa Duruşlarının Belirlenmesi, Kod Geliştirme, Kod Yapısı ile Tasarımın Uyumlulaştırılması, Veri Girişi, Testler, Yayına Geçiş, Eksiklik veya Hatalara Karşı Sorumluluk aşamaları geçilir.

Tüm bu aşamaların düzgün bir şekilde yürüyebilmesi için ENGHOST ve müşterinin birlikte çalışmaları esas alınmaktadır.

Diğer taraftan web tasarım işleminin yapılması sadece projenin ilk  başlangıç aşamasıdır. Web sayfanızın  yapılması yeterli değildir. Düşünün mükemmel bir web sayfanız var ama web sitenizden kimsenin haberi yok…

Web sitesinin yapılması, hedef ziyaretçilerin sayfanızın farkındalığından  haberdar olmaması sayfanız için çok büyük  eksik olacaktır. Bu kısımda özellikle internet reklamcılığı devreye girmelidir. Arama motorları dostu (SEO) yapıda tasarlanmış içerik ve mimarinin doğal sonuçlarla iyi konumlar elde etmesini temin etmek üst düzey çabalar gerektirir. Enghost  bu kısmıyla bakıldığında başarılı kayıtlar yapmış olsa da herhangi bir konumlama garantisi vermez.

Garantili konumlama yani kelime sıralaması  sadece Google AdWords ile mümkün olmaktadır. Bunun için bizimle iletişime geçemeniz yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın