BMI ve Marmara Üniversitesi’nden sertifikalı sosyal medya uzmanlığı eğitimi Yüzde 10 indirim

smu-sp-bmiTüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sosyal medyaya yoğun erişimin olması markaların, devlet kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının da ilgisini buraya doğru çekti. Sosyal medya yönetimi artık markaların pazarlama stratejisinin merkezinde  yer almaya başladı.

Sosyal medya kullanımı her geçen gün artmaya devam ederken şirketler, markalar ve hatta kişiler için bu alanda bilgi ve deneyimi olan profesyonellere ihtiyaç artıyor.

Yetişmiş sosyal medya yöneticisi ihtiyacını gidermek için çeşitli eğitim programları düzenleniyor. Webrazzi olarak bizim de desteklediğimiz bir program ise BMI ve Marmara Üniversitesi tarafından düzenleniyor. Marmara Üniversitesi’nin Nişantaşı kampüsünde düzenlenecek olan Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı, 26 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek ve 5 haftada toplam 60 saatlik bir programa sahip.

50 kişilik kontenjana sahip olan sertifika programına Webrazzi okuyucularına özel olarak %10 indirimle kayıt olabilecek. Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

sosyal medya pazarlaması uzmanı

Geleneksel pazarlamanın aksine çift yönlü iletişime sahip dijital pazarlamayı, Google eski pazarlama direktörü Mustafa İçil, Nike Dijital Pazarlama Direktörü Ali Güracar, 41? 29!’un kurucusu Alemşah Öztürk‘ün de aralarında bulunduğu internet sekötürünün yakından tanıdığı 14 isim ve Marmara Ünivesitesinde 4 akademisyen tecrübelerini sosyal medya uzmanlığı eğitiminde paylaşıyor. Hürriyet ile birlikte Webrazzi olarak desteklediğimiz  tecrübelerin paylaşılacağı sosyal medya uzmanlığı programını Business Management Institute tarafından düzenleniyor.

Özellikle kariyerine sosyal medya üzerine devam etmek isteyen bireysel katılımcılar ile sosyal medyayı daha etkin kullanmak isteyen markaların pazarlama birimlerinin yoğun olarak ilgi göstereceği eğitimde her gün daha önem kazanan dijital pazarlama araçları ve stratejilerine dair, markalara ve kurumlara uygulanabilecek bilgiler sunulacak.

Haftalık 12 saatten oluşacak olan, toplam 5 haftalık ve 60 saatlik programda katılımcılar, dijital pazarlama alanında sektörün en etkili  isimlerinden oluşan eğitmen kadrosu ile dijital pazarlamaya bütünsel bir bakıştan tanıma imkanına sahip olacak. Özellikle ajansların birden fazla marka ile birlikte geçtiği yolları daha yakından tanıyarak özel alanlarda da detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Dijital iletişime giriş ile  başlayacak eğitim konuları arasında sosyal medyada marka yönetimi, online itibar yönetimi gibi önemli konular bulunuyor. Özellikle internetin pazarlmaya getirdiği kolaylıklardan biri olan analiz raporlamada eğitimin konuları arasında yer alıyor. Sosyal medyada anlık paylaşım ve çift yönlü iletişim ile kriz yönetiminin nasıl olması gerektiği dikkat çeken  dersler arasından.

BMI ve Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı’nın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın