Erkek Giyim de Öncü Firma

Evet sevgili okurlarımız bugün size tekstil dünyasından Erkek giyim üzerine kaliteyi hizmet anlayışı haline getirmiş Pierre Cassi firmasından söz edeceğiz.

Günümüzde bir çok tekstil firması var ama bunlardan biri kalitesiyle farklı tarz yaratan kesimleri ve modelleri ile gözümüzü büyülemeyi başardı buna istinaden bizlerde bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettik.

Evet Pierre Cassi firması kimdir, nerededir kimler bayisi olabilir şimdi bunlara değineceğiz.

40 seneyi aşkın pazar tecrübesiyle Pierre Cassi kişisel tasarımlar yapar. Adam gibi giyimin vazgeçilmezlerinden meydana gelen gömlekler, ofiste ya da gündelik yaşamda kullanılmak üzere çeşitli olarak  tasarlanmaktadır. 

Şık Modelleri  ve kalitesiyle bizleri büyülen bu firma bayi olmak için ;

resimli-logo-bayiilikler-verilecektir.

Bayilik şartlarının ilk maddesi güven olan firmanın bayisi olmak isterseniz şu şartları yerine getirmelisiniz; Brüt alanı min 150 m2, tavan yüksekliği 240 cm olan mağazanızın bir Avm içinde ya da işlek bir cadde üzerinde olması gerekmektedir. Müşteri misafirimizdir sloganıyla yıllardır hizmet veren Pierre Cassi, outlet bayi, yarı bayi ve tam bayilik olmak üzere 3 ayrı seçenek sunmaktadır.

 

İşletmeciye %60 kar marjı sunan firma ile iletişime geçmek için www.pierrecassi.com adresini tıklamanız yeterli olacaktır. Ürünler ve bayilik şartları hakkında bütün bilgilere buradan ulaşabileceksiniz.

pierrecassi

pierre-cassi-3003-Damatlık-resim

Bir yanıt yazın