Apple cihazlar için iOS 8.1.5 güncellemesi yayınlandı!

Apple’ın iPhone, iPod ve iPad cihazları için geliştirdiği platformu yeni iOS sürümü dün akşam yayınlandı. Peki yeni güncelleştirme beraberinde ne getiriyor?

Dün akşam saatlerinde ABD’li teknoloji firması Apple, iOS 8.1.5 güncellemesini iOS cihazları için kullanıma sundu. Yeni güncelleme ile birlikte yazılım güncellemelerini yüklemek için gereken depolama alanı azaltılmış. Bazı kullanıcıların Apple kimliği ile Mesajlar ve FaceTime uygulamalarını kullanırken yaşadıkları sorun ortadan kaldırılmış.

247 MB’lık bir güncelleme dosyası ayrıca çoklu görev hareketlerinde sorun yaşayan iPad kullanıcılarının bu sorunu da gidermiş.
GÜNCELLEMEYİ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM?

Güncellemeyi uygulamak ve sürümünüzü yükseltmek için yapmanız gereken tek şey telefonunuzdan Ayarlar>Genel sekmesine girip Yazılım Güncelleme menüsüne tıklamak. Bunun dışında iTunes üzerinden de cihazınızı bilgisayara bağlayarak güncellemeyi indirebilirsiniz. İndirme ve yükleme işlemi yaklaşık 10 dakika sürüyor (Bu süre sizin internet bağlantı hızınıza göre değişiklik gösterebilir) .

Bir yanıt yazın