Google’de ilk sırada nasıl olunur

Evet sevgili arkadaşlar bugün ki yazımızda sizlere google arama motorunda web sayfalarınız arama kelimelerinde nasıl ilk sırada olur bundan bahsedeceğiz.

Google arama motorunda ilk sıra da olmak denilince yapılması gereken bütün işlemlere webmasterların koyduğu bir isim olan ” seo ” kelimesi yazımızda sürekli geçecektir. Bu yüzden seo kelimesine yabancı kalmayın. Maddeler halinde sıralayacak olursak.

Bu enghost

  • Domain isminizin arama motorunda ön planda çıkmasını istediğiniz kelime ile aynı yada birbirine yakın olması çok önemlidir.
  • Web sayfamızda kopya içerik olmaması tamamen özgün olmalı şuan bizim yazdığımız ” google’de ilk sırada nasıl olunur “yazısı gibi
  • Sayfamızda organik bir hit olmalı yani sayfanızda gerçek ziyaretciler olmalı ki diyeceksiniz sayfam yeni nasıl olabilir, Bu iş için organik hit satan servisler var kullanabilirsiniz.
  • Siteniz google ile uyumlumu yani web sitenizde site içi optimizasyon var mı ? Yok ise bu kesinlikle yapılmalı … Kimler yapıyor derseniz google arama motoruna site içi optimizasyon yazmanız yeterli , bununla ilgili bir çok firma karşınıza çıkacaktır. Onlarla iletişime geçmeniz kafidir.
  • Web siteniz mobil uyumlu mu ? Evet arkadaşlar bu konu çok önemli web sayfanız mobil uyumlu olmalı aksi taktirde google sayfanızı üst sıralamalarda göstermeyebilir.
  • Siteniz için backlink çalışması ve tanıtım yazıları  yapılmalı. Yalnız saçma sapan sitelerden değil alexa değerleri yüksek olan ve içerik olarak size hitap eden sitelerden alınmalı
  • Bu maddeleri sıralamak la bitmez  çünkü seo çalışması demek örnek verecek olursak yeni bir doğan çocuğun yavaş yavaş büyümesi demek , Seo çalışması ise yeni doğan çocuğu en iyi bir şekilde büyütmek şeklinde düşünebilirsiniz. Sayfanızla ne kadar çok ilgilenirseniz sayfanız o kadar büyür…
  • Seo çalışmaları günümüzde kendi çapında kategorilere ayrılmıştır. Örnek ; kurumsal seo, wordpress seo gibi çok saçma aslında ama  öyle değil az önce verdiğimiz örnekde yeni bir doğmuş coçuk gibi düşünün demiştik web sayfanızı bu çocuk kız mı erkek mi? umarım ne demek istediğimizi anlamışsınızdır. Google Şirketi çok profesyonel bir algoritma mantığı ile çalışmaktadır. Web sayfanızda basit gördüğünüz bir sorun google için çok önemli olabilir. Bizler Enghost Internet Hizmetleri olarak bu yazımızda sizlere seonun backlink, makale gibi çalışmaların düzgün kullanılmadığı durumlarda web sayfanızın google üzerinden kötü prestije sahip olacağını unutmamanız adına ve yine piyasada seocuyum diye dolaşan sahtekarlardan uzak durmanız amacı ile  yazdık.

Evet sevgili arkadaşlar maddeler halinde sıraladığımız googlede ilk sırada nasıl olunur yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sizler için sayfalarınızın durumlarını site karşılaştırma, seo analiz, site analiz, backlink takip gibi bir çok alt yapıya sahip olan http://www.seo.enghost.org/ sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Bir yanıt yazın