IAB Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi’nin düzenlediği 3. Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı b

dijital pazarlama egitimiIAB Türkiye ve Kadir Has Üniversitesi dijital pazarlama alanında düzenlediği eğitim programını bu yıl da tekrarlıyor. Özellikle kariyerinde hızlı yol almak isteyen gençleri hedefleyen programa katılmak isteyenler için özel bir Webrazzi indirimi var.

İlki geçtiğimiz yıl, ikincisi de bu yılın Mart-Haziran ayları arasında gerçekleşen Dijital Pazarlama İletişimi Sertifika Programı, dijital sektörün ihtiyacına uygun nitelikli insan kaynağını oluşturma hedefine önem veriyor. Bu yıl 2 Kasım 2013 – 4 Ocak 2014 tarihleri arasında zengin bir içerikle katılımcılarını bekliyor.

10 haftalık programda pazarlama iletişimi kapsamlı ve güncel bilgilerle masaya yatıracak. Hem profesyonel hayata atılacak gençlerin hem de sektör çalışanı olan profesyonellerin katılımı bekleniyor. Eğitimler akademisyenler ve tecrübeli sektör profesyonelleri tarafından veriliyor ki bunların bir kısmını tanıyacağınızı tahmin ediyorum.

Her cumartesi günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde olabilecek okurlarımız kayıt sırasında Webrazzi üzerinden geldiklerini belirtmeleri durumunda 2.800 TL değerindeki katılım bedeli üzerinden yüzde 12 indirim alabilirler. Diğer ek indirimlere de göz atarak haftanın 6. gününü kendinize yatırım yaparak geçirebilirsiniz.

Çare Dijital sloganıyla hazırlanan eğitim programıyla ilgili detaylara iabturkiye.org/dijitalpazarlamailetisimi adresinden ulaşabilirsiniz.

dijital pazarlama egitimi

Bir yanıt yazın