iPhone 5S’lere hazır olun!

Mobil teknoloji dünyasının en popüler konularından biri olan iPhone 5S, teknoloji severler tarafından heyecanla beklenmeye devam ediyor. Gündemi oldukça etkileyen sızıntı görsel ve videolarla kendi aralarında bir rekabet yaşayan iPhone 5C ve iPhone 5S ikilisi, resmi tanıtım günü olarak belirlenen 10 Eylül’de severleriyle buluşmayı planlıyor.

Her yıl olduğu gibi resmi doğrulamalardan kaçınan Apple’a rağmen, yeni görseller arasında bu kez de iPhone 5S’e ait farklı ve özel renk seçenekleri yer alıyor. Sızan ekran görüntülerinde yeni nesil iPhone 5S’in Altın, Gümüş ve Siyah renklere sahip olacağı tahmin edilirken, kasasının arkasında yer alan FFC iPhone yazıları ve Apple logosu da, sızıntı haberin gerçeklik payını oldukça arttırıyor.

10 Eylül günü gerçekleştirilmesi beklenen tanıtımın günü ilgili gelen bilgiler arasında yer alan 5s renk seçenekleri, daha önce de gündeme gelen altın renkli iPhone haberlerinin de gerçeklik payını arttırıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde Apple tarafından bir açıklama gelecek mi yoksa 10 Eylül’de tüm bu beklenilen ve beklenmeyen gelişmelerle bizleri bir kez daha şaşırtmayı başarabilecek mi?Bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın