iPhone 6 Plus Bükülüyor!

Apple’ın 5,5 inç ekranlı iPhone modeli iPhone 6 Plus’da çok ses getirecek bir sorun olduğu ortaya çıktı. iPhone 6 Plus bazı kullanıcıların ceplerinden eğik şekilde çıktı.

Apple’ın en büyük ekranlı akıllı telefonu iPhone 6 Plus, gündemden düşmüyor ancak bu sefer gündemde kalma sebebi pek iyi değil. Akıllı telefon kullanıcıların cebindeyken bükülüyor! Eğer kısa süre içerisinde çözülmezse büyük bir skandala dönüşebilecek bu olay, bir çok iPhone 6 Plus kullanıcısı tarafından doğrulanmış durumda.

iPhone 6 Plus’larnı cebinden çıkartan kullanıcılardan bazıları, telefonun ses kısma tuşunun altından eğilmeye başladığını fark etti. Bazı durumlarda ekran kırılmasına bile yol açan bu eğilme, teknoloji otoriteleri tarafından da onaylanmış durumda. Unbox Therapy sitesinin editörlerinden Lewis’in Youtube’da paylaştığı videoda, iPhone 6 Plus’ın el gücü ile bükülebildiğinikanıtladı. 

Sebebi ne?

iPhone 6 Plus ekranı büyümesine rağmen bir hayli inceldi. Durum böyle olunca dayanıklılığı da azaldı. İlk tahminlere göre sıkı, vücudu saran pantolon giyen kişilerin cihazı ceplerine koyması telefonun eğilmesine sebep oluyor. Aynı zamanda iPhone 6 Plus’ın ses kısma tuşunun altında birzayıf noktası olduğu ve tüm cihazların buradan bükülmeye başladığı da ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın