iPhone 6 Türkiye Satış Fiyatı Açıklandı

Apple dün gerçekleştirdiği lansmanında iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ürünlerini bizlere tanıttı ve böylece uzun bir süredir merak ettiğimiz pek çok sorunun cevabını da almayı başardık. Cihazların teknik özelliklerinin yanında elbette fiyatları da lansmanda açıklandı ancak bu fiyatlar ABD piyasası için hazırlandıklarından dolayı kullanıcılar Türkiye satış fiyatını merak etmeye devam ediyorlar. Sonunda Apple Türkiye mağazasında ürünlerin fiyatları ortaya çıktı ve ülkemizde satışa sunulacak olan versiyonlar da belirlenmiş oldu.

 

Elbette iPhone 6 Özellikleri konulu haberimize göz atarak ilk önce cihazlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı unutmayın. Dilerseniz Apple Watch Özellikleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

Apple Mağazası'ındaki bilgilere dayanarak cihazların fiyatlarını listelemek gerekirse;

Apple iPhone 6

  • 16 GB: 2.349 TL
  • 64 GB: 2.649 TL
  • 128 GB: 2.949 TL

Apple iPhone 6 Plus

  • 16 GB: 2.649 TL
  • 64 GB: 2.949 TL
  • 128 GB: 3.249 TL

Cihazlar ülkemizde Gümüş, Altın ve Uzay Grisi renkleri ile satışa sunulacaklar. Ürün kutusunun içerisindeLightning USB kablosu, uzaktan kumandalı ve mikrofonlu EarPods kulaklıklar, 5W USB güç adaptörü yer alacak.

Fiyat düzeyleri her ne kadar beklendiği gibi olsa da 32 GB'lık bir versiyonun olmaması pek çok kullanıcıyı üzecektir. Zira 16 GB günümüz akıllı telefonlarında giderek yetersiz olarak görülmeye başlanıyor ve bu nedenle pek çok üretici minimum depolama alanı olarak 32 GB sunmaya başladı bile.

Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus hakkında düşündüklerinizi bizlerle yorumlar bölümünden paylaşmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın