Nokia 301 ve Nokia 206

Bu yaz klasik karne hediyelerini bir kenara bırakın, çocuğunuza bir Nokia alın!Yaz tatilinin en cazip karne hediyesi seçenekleri Nokia’dan geliyor! Nokia 301 ile Nokia 206 dayanıklı ve şık tasarımı, uzun şarj süresi, eğlenceli uygulamaları ve kolay kullanım avantajıyla tam çocuğunuza göre. Yeni neslin gözdesi sosyal medyadan Facebook, Twitter, Whatsapp, gelişmiş mesajlaşma uygulamalarına, cazip oyunlardan rengarenk kapaklara pek çok özellik barındıran Nokia 301 ile Nokia 206, uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken ürünler.Nokia 301: “Benim internet hızım seninkini sollar!”
Klasik klavyeli Nokia 301, geleneksel 2.4 inçlik ekranını, sık tasarımı ve çarpıcı renk yelpazesiyle birleştiriyor. 3.5G’ye erişebilen hız bu telefonu eğlence için cazip kılıyor. Ayrıca kullanıcılar artık doğrudan YouTube’dan video izleyebiliyor; Facebook, Twitter, WhatsApp* ve eBuddy gibi popüler uygulamaları indirebiliyorlar.3.2MP akıllı kamerayla gelen Nokia 301, kullanıcıların daha pahalı mobil cihazlarda bulunan görüntü seçeneklerini deneyimlemesini sağlıyor. Akıllı kamera bir dizi fotoğraf çekme, düzenleme ve paylaşma seçeneği sunuyor. 
 Nokia 206: “Facebook ve Twitter’ın en hızlı paylaşanı!”
Nokia 206 klasik klavye ile rahatça internette gezinmeye, oyun oynamaya ya da arkadaşlarla sohbet etmeye imkan tanıyan geniş bir 2.4” ekran içeriyor. Nokia 206 mavi, siyah, beyaz, pembe ve sarıdan oluşan canlı renkleri ve şık tasarımıyla da eğlenceli bir telefon!

Bir yanıt yazın