Ostim Hosting ve Web Tasarım Merkezi Ostim

Ostim Hosting ve Web Tasarım Merkezi ;

Ankara ilinde; ostim hosting adı altında kurumsal  hosting , web tasarım, google seo hizmeti ve cloud sunucu gibi hizmetler veren ENGHOST bir firmasından bahsedeceğiz.

Enghost İnternet Hizmetleri ; 2004 yılında ankara ilinde kurulmuş olup çok geniş müşteri portföy’ ine sahip olup alanında kurumsal hizmet vermektedir. Google arama motorlarında ankara hosting kelimesi ile ön planda   çıkarken yine akabinde ostim hosting kelimelerinde de ilk sıralarda yerini almaktadır.

Ostim Web Tasarım

Enghost ; Kurumsal dinamik sayfaları ile google seo uyumlu kod yapısını kullanarak kurumsal web sayfalarınızın google, yandex gibi ara motorlarında anahtar kelimelerinizde ilk sayfalarda çıkmanızı sağlayarak sizlere reklam masraflarından kurtarmayı hedeflemektedir. Kısaca alanında verdiği web  hizmetlerinden bahsedecek olursak ;

  • E- Ticaret Sistemleri ; Ürün ve hizmetlerinizi dijital platformlarda ( web sayfanızda , pazar yerlerinde ) pazarlamayı ve sergilemeyi sağlayan web sayfalarıdır. Paket
    ostim web tasarım
    ostim web tasarım

    içeriğine göre değişkenlik gösteren cms yazılımları her bütçeye hitap etmektedirler.

  • Kurumsal Web Sayfaları ; Firmanın isteği doğrultusunda hazırlanmış dinamik kod yapısına sahip özel sayfalardır, yine her bütçeye göre hazır kurumsal web sistemleri mevcuttur.
  • Dernek – Belediye Sistemleri ; Dernek, Belediye, Vakıf gibi kuruluşlar için hazırlanmış dinamik sayfalardır.
  • Haber Sistemleri ; Yayıncıların haberlerini yayınlayabileceği haber sistemleridir.
  • Doktor Web Sistemleri ; Doktorlar için yazılmış randevu sistemli dinamik web yönetim sistemleri
  • İnşaat Mühendislik ; İnşaat firmaları için göz alıcı görsellerle süslenmiş profesyonel içerik yönetimli web sistemleri
  • Avukatlık, Emlak, Renta Car, Oto Galeri, Medikal, Hastane, Kişisel, Tur, Otel vs gibi bir çok içereğe sahip web sistemleri….

 

Web tasarımı, grafik tasarım alanı ile yakın ilişkili bir konu olarak ele alınabilir ama kendi içerisinde ayrı bir dal olarak çok geniş bir alanı işgal etmektedir. Klasik bir grafik tasarımcısı web tasarım alanında çalışmaya başladığında klasik tasarım anlayışının ve alışkanlıklarının yeterli olmadığını kısa süre içerisinde fark edecek ve bu iş için ayrıca tecrübe edinmesi gerektiğinin farkına varması hiç de zor olmayacaktır. Günümüzde sunulan ve üzerinde çalışılan web tasarımlar, bir sanatsal çalışma olmaktan tamamen sıyrılarak kullanıcıları yormadan daha minimalist tasarıma ve kullanıcı dostu olmakla beraber, web sitesinde gezinmeleri için sadeleşme yolunu seçmiştir. Henüz standartlaşmamış olmakla birlikte kendi kurallarını içinde barındırır.

.

 

 

 

Bir yanıt yazın