Proticaret vps

Proticaret Hosting, proticaret uyumlu hosting çeşitidir. ASP.Net Tabanlı %100 yerli bir e-ticaret yazılımı olan Proticaret, kolay tasarlanabilir kullanıcı dostu arayüzler ile e-ticaret yapmak isteyen firmalar için bulunmaz bir alt yapı sağlar.

VPS “virtual private server” teriminin kısaltmasıdır. “Sanal kişisel sunucu” olarak Türkçeye çevrilir. Sanal kelimesinin açıklamasını yukarıda verdik. Kişisel kelimesinin anlamı ise işlevsel olarak aslında bağımsız bir bilgisayar oluşturulmuş olmasından gelir. Her birine işletim sistemi yükleyebilir, birbirlerinden bağımsız olarak açıp kapatabilir ve değişik programlar çalıştırabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz gibi aynı fiziksel sunucu içerisine birden fazla sanal bilgisayar kurulabilir. Eğer kaynaklar bir sanal bilgisayara adanmazsa bu sanal bilgisayar tarafından kullanılmayan kısım diğer sanal bilgisayara devredilebilir. İlk paragraftaki örnekte 10 GB ram kapasitesine sahip fiziksel sunucunun 1 GB ramini sanal bir bilgisayara ayırabilirsiniz. Ancak bu adanmamışsa bu bilgisayar 512 MB ram kullanırken başka bir sanal bilgisayar diğer 512 MB kısmını kullanabilir. Adama yapılmışsa bu bilgisayar 512 MB ram kullansa bile 1 GB yarı dolu yarı boş şekilde çalışır ve başka sanal bilgisayarın bu bölümü kullanması mümkün olmaz. VPS terimi cpu, hard disk ve ram gibi kaynakları kendine adanmış olmayan, kullanılmadığında diğer sanal bilgisayarlar arasında paylaşılabilen, sanal bilgisayar anlamındadır. Fiziksel bilgisayarlardan farkları düşük bir performans kaybıdır. Web, email, dns sunucusu gibi orta ölçekli bilgisayar gücü gerektiren işlerde kullanılırlar. Elektrik, yer, kurulum ve bakım esnasında iş tasarrufu sağlarlar. Bu tasarruf aylık kiralama bedellerinde indirim olarak görülür. Düşük performans kaybı sizi çok etkilemiyorsa vdslerden daha ucuz kira bedelleri vardır.

Seo Türkçesi arama motoru optimizasyonu anlamına gelen Search Engine Optimization kelimesinin kısaltılmışıdır.

Arama motoru optimizasyonu web sitelerinin hedeflediği kelimeleri Google organik aramalarında belirli bir süreç sonrasında ön sıralarda çıkmasını sağlayan çalışmalar bütünüdür.

Niçin Seo Arama Motoru optimizasyonu ?

  • Ek harcamalar yapmadan yeni müşteriler kazanırsınız !
  • Firmanızın bilinirliği ve güvenirliği artar !
  • Web siteniz Google uyumlu olur !
  • Web sitenizin Google PageRank değeri artar !
    Web sitelerinin tasarımları ve yazılımları seo çalışmalarına uyumlu hale getirilir
  • Anahtar kelime(keyword) için hit ve trend araştırması yapılır.
  • Uygun keywordleri içeren meta description hazırlanır.
  • Web siteleri arama motorlarına kayıt ettirilir.
  • Arama motorlarının siteyi nasıl indeksleneceğini belirleyen kodlar hazırlanır. İndeksleme kodları her sayfa için ayrı hazırlanır.
  • Web sitelerinin analitik raporlarının alınabilmesi için gerekli kayıtlar yapılır ve analitik kod siteye yerleştirilir veya ilgili kişiye teslim edilir.
  • Web siteleri dizin arşivlerine kayıt ettirilir.
  • Web siteleri forum sitelerinde tanıtılır.
  • Site içinde Google algoritmalarına uygun düzenlemeler yapılır.
  • Google organik aramalarında ön sıralarda yer alınmak istenen kelimeler belirlenerek kelimelerin sıklıkla kullanıldığı özgün içerikler hazırlanarak siteye eklenir.
  • Tüm bu çalışmalar sonrasında web site Google’ın sol bölümde görüntülediği siteler arasında Google bunun için herhangi bir ücret talep etmez.
  • Seo çalışmaları devamlılık gerektiren çalışmalardır. Minimum altı ile sekiz aylık bir çalışma sonrasında siteler istenilen konuma gelmektedir. Siteler istenilen konuma gedikten sonra konumlarını koruyabilmeleri için çalışmaların süreklilik arz etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yapılmış olan tüm çalışmalara rağmen başa dönülür.

Bir yanıt yazın